Ons verhaal

Ons Verhaal

Ontdek

Ons verhaal

Bakker Pascal Windels in St.-Lodewijk neemt de ovenpaal ter hand.


Pascal is niet zomaar een gewone bakker. Reeds vanaf zijn twaalfde levensjaar was hij gefascineerd door alles wat met de bakkersstiel te maken had. Zijn droom werd werkelijkheid toen hij de kans kreeg op deze leeftijd reeds te helpen bij de plaatselijke bakker. Zo leerde hij de eerste knepen van het vak kennen.


Hij trok naar de bakkersschool ‘De Groene Poorte’ te Brugge. Na zijn studies ging hij nog meer kennis op doen aan onze Belgische kust. Daarna zakte hij af naar Heule en ten slotte naar Kortrijk. In 1988 stortte hij zich met hart en ziel op het bakkersambacht en startte zijn eigen zaak. Samen met zijn vrouw Marleen bouwde hij ze op tot wat ze nu is: een dynamische en stijlvolle zaak.


Nu volgt hij nog steeds allerlei specialisatiecursussen, zodat hij elke nieuwigheid zo snel mogelijk aan zijn klanten kan bieden.


Elke dag probeert hij zijn klanten een ruim gamma broodspecialiteiten voor te schotelen. Vandaar zijn eigen creatie: het “Windelkes desembrood”.

Ontmoet

Ons team

Pascal Windels zorgt ervoor dat u iedere dag verse en ambachtelijk gemaakte broden,   koeken, gebak en zoveel meer  ter beschikking heeft.


In de winkel kunt u bij Marleen terecht voor meer info of begeleiding  bij uw aankoop of bestelling van al uw lekkers!!!

Op zondag krijgen we extra hulp van Bo, Lore, Rachel of Emma.

Pascal Windels

Marleen De Marez